Η εταιρία μας

Καλώς ήρθατε στην MGAS!

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται εδώ και 60 χρόνια στην εμπορία οικιακών και επαγγελματικών συσκευών αερίου,στην προμήθεια του σχετικού καυσίμου,καθώς και στην τεχνική ολοκλήρωση της όποιας απαιτούμενης εγκατάστασης.

Διαθέτουμε τεράστια γκάμα συσκευών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, συνοδευόμενη πάντα από την έμπειρη γνώμη μας και από το πιο εξειδικευμένο και καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό σε ζητήματα αερίου.

Για να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε επιθυμία σας σχετικά με το αέριο ,χρειάζεται μoνάχα μια επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα της MGAS !!

Από την πρώτη εμφάνιση φιαλών και συσκευών υγραερίου στην Αθήνα,ο ιδρυτής της εταιρείας Μαούτσος Αντώνιος στο ιστορικό κατάστημα της Κυψέλης άρχισε να προμηθεύει τα νοικοκυριά με εστίες για μαγείρεμα.Η επόμενη γενιά της οικογένειας,αντιλαμβανόμενη την αυξανόμενη ζήτηση,ανέπτυξε το πεδίο δράσης της εταιρείας σε όλων των ειδών τις εφαρμογές. Φυσικά,η εταιρεία δεν θα μπορούσε να μην αναπτυχθεί και στον κλάδο του Φυσικού Αερίου,όπου εδώ και 20 χρόνια διαπρέπει ως μία από τις πρώτες στην αθηναϊκή αγορά,ευρισκόμενη πλέον υπό τη διαχείριση της τρίτης γενιάς της οικογένειας.

Η βαθιά γνώση του αντικειμένου αλλά και η πείρα τόσων δεκαετιών είναι τα στοιχεία που κάνουν την εταιρεία μας να πρωταγωνιστεί στο χώρο και να συνεχίζει ακάθεκτα να κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών εδώ και 70 χρόνια.

  • Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα συσκευών και εξαρτημάτων υγραερίου και φυσικού αερίου.
  • Υποστηρίζουμε την αγορά σας τεχνικά αλλά και σε ανταλλακτικά.
  • Σε αντίθεση με τα πολυκαταστήματα όπου θα προμηθευτείτε μία συσκευή αερίου και δεν θα βρείτε ούτε το εγχειρίδιο χρήσης στα Ελληνικά,εμείς είμαστε στη διάθεσή σας για πλήρη ενημέρωση και υποστήριξη και πριν αλλά και μετά την αγορά σας.
  • Σε εμάς θα βρείτε φιάλες υγραερίου εγγυημένης ασφάλειας και ποιότητας και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς,είτε πρόκειται για πρώτη αγορά είτε για αντικατάσταση.

Επισκεφθείτε τον χώρο μας και ελάτε να βρούμε μαζί αυτό που επιθυμείτε!

Φ Φ
7. Iούλιος, 2022.
Φυτάς Φώτης Εξυπηρετικότατοι και καλοί επαγγελματίες. Σηκώνουν το τηλέφωνο και κάνουν ότι μπορούν για να παραλάβεις την παραγγελία σου.
Elena Tsavi
5. Iούλιος, 2022.
Πολύ καλή εξυπηρέτηση και επαγγελματισμός !! Και χωρίς καθυστερήσεις !
Zozefina Paysanidou
4. Iούλιος, 2022.
Ευγενικοί κι εξυπηρετικοι
Fotios Baxtsis
22. Iούνιος, 2022.
Γρήγορη και άρτια εξυπηρέτηση - επαγγελματισμός!!!!
Διονυσια Καλλεργη
13. Μάιος, 2022.
Άμεση εξυπηρέτηση , πλήρης εξοπλισμός πολύ καλή ποιότητα και τιμές.
Call Now Button