Τρόποι Πληρωμής

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες:

  • ΕΘΝΙΚΗ GR8901101430000014300212025
  • ALPHA BANK GR3501401230123002002009518

Παρακαλούμε θερμά να αναφέρετε στην κατάθεση σας επαρκή αιτιολογία και αν είναι δυνατό να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας ώστε να προχωρήσει η διεκπεραίωση της παραγγελίας σας το συντομότερο δυνατόν.

Αντικαταβολή

Πληρωμή μετρητών με την παραλαβή της παραγγελίας στον οδηγό μας ή στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας μεταφορών ή ταχυμεταφορών. Το κόστος της αντικαταβολής βαρύνει εσάς.

Για τα παραστατικά πώλησης με αξία άνω των 500,00 € οι ισχύουσες φορολογικές ρυθμίσεις επιτρέπουν την εξόφληση τους μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή με ηλεκτρονική πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα.

Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα.

Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες.

Σας παρέχουμε την δυνατότητα πληρωμής σε δόσεις.

Κάνοντας τις παραγγελίες σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ολοκληρώνοντας την παραγγελία σας, θα μεταφερθείτε στο site της τράπεζας ΕΘΝΙΚΗΣ όπου σε ασφαλές περιβάλλον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα. Θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική / χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι εταιρική.

0

SHOPPING CART

close
Call Now Button