Τρόποι Πληρωμής

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες:

  • Τα έξοδα μεταφοράς μεταξύ διαφορετικών τραπεζών επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον αγοραστή. Το ακριβές ποσό της παραγγελίας πρέπει να είναι ακέραιο για να εκτελεστεί η παραγγελία.

ΕΘΝΙΚΗ GR8901101430000014300212025

Αριθμός Λογαριασμού: 14300212025

ALPHA BANK GR3501401230123002002009518

Αριθμός Λογαριασμού: 0123002002009518

ΜΑΟΥΤΣΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Παρακαλούμε θερμά να αναφέρετε στην κατάθεση σας επαρκή αιτιολογία και αν είναι δυνατό να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας ώστε να προχωρήσει η διεκπεραίωση της παραγγελίας σας το συντομότερο δυνατόν.

Πληρωμή στο Κατάστημα

Κατόπιν ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας και αφού επιβεβαιωθεί η άμεση διαθεσιμότητα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει, υπάρχει η δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα μας.

Αντικαταβολή

Πληρωμή μετρητών με την παραλαβή της παραγγελίας στον οδηγό μας ή στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας μεταφορών MyTrans ή της εταιρίας ταχυμεταφορών ACS – Γενική Ταχυδρομική. Το κόστος της αντικαταβολής είναι σταθερό 2.00€ και βαρύνει τον αγοραστή.

Για τα παραστατικά πώλησης με αξία άνω των 500,00 € οι ισχύουσες φορολογικές ρυθμίσεις επιτρέπουν την εξόφληση τους μόνο μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή με ηλεκτρονική πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα.

Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα.

Δεχόμαστε τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard

* Δεν δεχόμαστε χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες American Express, Diners, Discover.

Υποστηρίζουμε την χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Σας παρέχουμε την δυνατότητα πληρωμής σε έως 6 έντοκες δόσεις.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Κάνοντας τις παραγγελίες σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ολοκληρώνοντας την παραγγελία σας, θα μεταφερθείτε στο site της τράπεζας ALPHA BANK όπου σε ασφαλές περιβάλλον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα. Θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική / χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι εταιρική.

Call Now Button