Τρόποι Πληρωμής

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες:

  • Τα έξοδα μεταφοράς μεταξύ διαφορετικών τραπεζών επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον αγοραστή. Το ακριβές ποσό της παραγγελίας πρέπει να είναι ακέραιο για να εκτελεστεί η παραγγελία.

ΕΘΝΙΚΗ GR8901101430000014300212025

Αριθμός Λογαριασμού: 14300212025

ΜΑΟΥΤΣΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Παρακαλούμε θερμά να αναφέρετε στην κατάθεση σας επαρκή αιτιολογία και αν είναι δυνατό να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας ώστε να προχωρήσει η διεκπεραίωση της παραγγελίας σας το συντομότερο δυνατόν.

Πληρωμή στο Κατάστημα

Κατόπιν ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας και αφού επιβεβαιωθεί η άμεση διαθεσιμότητα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει, υπάρχει η δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα μας.

Αντικαταβολή

Πληρωμή μετρητών με την παραλαβή της παραγγελίας στον οδηγό μας ή στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας μεταφορών MyTrans ή της εταιρίας ταχυμεταφορών ACS – Γενική Ταχυδρομική. Το κόστος της αντικαταβολής είναι σταθερό 2.00€ και βαρύνει τον αγοραστή.

Για τα παραστατικά πώλησης με αξία άνω των 500,00 € οι ισχύουσες φορολογικές ρυθμίσεις επιτρέπουν την εξόφληση τους μόνο μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή με ηλεκτρονική πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα.

Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα.

Δεχόμαστε τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard

* Δεν δεχόμαστε χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες American Express, Diners, Discover.

Σας παρέχουμε την δυνατότητα πληρωμής σε έως 6 έντοκες δόσεις.

Call Now Button