Η εταιρεία AIRTECHNIC ΧΑΤΖΟΥΔΗΣ Ε.Π.Ε. είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και εξωτερικό, με πολυετή εμπειριά και κορυφαίες, σύγχρονες λύσεις για όλο το φάσμα της Διαχείρισης Αέρα (Κλιματισμό, Εξαερισμό, Ψύξη, Θέρμανση, Φίλτρανση, Υγιεινή).

Το εργοστάσιο της AIRTECHNIC βρίσκεται στην Θήβα, σε ιδιόκτητο οικόπεδο 24 στρεμμάτων, με χώρους παραγωγής 5.900 m², εξοπλισμένους με υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα και αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής, που το καθιστούν το μεγαλύτερο εργοστάσιο κάθετης παραγωγής στο χώρο του Κλιματισμού – Εξαερισμού στην Ελλάδα. Η παραγωγική διαδικασία είναι πιστοποιημένη από τη SWISS APPROVAL κατά ISO 9001:2015, από τη TUV Rheinland κατά ISO 14001:2015 και τα προϊόντα φέρουν τη σήμανση CE. Τα προϊόντα της AIRTECHNIC είναι πλήρως εναρμονισμένα με τις απαιτήσεις του Ecodesign και τις οδηγίες ErP, συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις στον τομέα της ενεργειακής εξοικονόμησης.

Τα κεντρικά γραφεία, οι αποθήκες και το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας εδρεύουν στην Αθήνα, ενώ το 2018 εγκαινιάστηκε το νέο υποκατάστημα της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη με χώρους παραγωγής 5.500 m².

Η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 95 άτομα εκ των οποίων το 24% είναι επιστημονικό προσωπικό και διαθέτει 8 ιδιόκτητα αυτοκίνητα για τη διανομή προϊόντων στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο.

Βλέπετε 1–20 από 36 αποτελέσματα

Call Now Button