Ιστορικό της εταιρείας
Η εταιρεία KORADO ιδρύθηκε το 1990 ως μια μικρή Τσέχικη εταιρεία η οποία τα τελευταία 10 χρόνια έχει μεταμορφωθεί, ουσιαστικά από το τίποτα , στο να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς παραγωγούς θερμαντικών σωμάτων. Αρχικά η KORADO παρέλαβε την παράδοση της κατασκευής χαλύβδινων θερμαντικών σωμάτων στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Koventa, την οποία εξαγόρασε σε μιας μικρής έκτασης ιδιωτικοποίηση. Κατά την διάρκεια των επόμενων ετών η KORADO επέκτεινε σημαντικά και ταυτόχρονα εκσυγχρόνισε την παραγωγή, το οποίο συντέλεσε στο χτίσιμο του νέου εργοστασίου στην Ceska Trebova.

Χωρίς σύνδεση με κανέναν ξένο στρατηγικό συνεργάτη, παρά μόνο χρησιμοποιώντας την δική της τεχνογνωσία, η εταιρία KORADO έχει γίνει ένας από τους Ευρωπαίους πρωτοπόρους στον τομέα της και πλέον συνθέτει τις νέες τάσεις σε ολόκληρο τον κλάδο της θέρμανσης. Στην παρούσα φάση η KORADO κυριαρχεί στην Τσεχική αγορά και συναγωνίζεται επιτυχώς στις στο εξωτερικό, όχι μόνο στην ήπειρό μας, αλλά και σε ξένες αγορές όπως η Ιαπωνία και η Κίνα. Αν σε αυτό προσθέσουμε ένα από τα πλέον σύγχρονα εργοστάσια στην Ευρώπη, τις δεξιότητες των Τσέχων υπαλλήλων της και την ικανότητα να τηρεί τις παραδόσεις της, κάποιος μπορεί να πει ότι η KORADO είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας επιτυχημένης Τσεχικής εταιρείας.
Η ποιότητα και η αντοχή έρχονται πρώτα
Για την πλειοψηφία των ειδικών , εμπορικών συνεργατών και πελατών σε όλη την Ευρώπη, η φίρμα KORADO είναι σήμερα εγγύηση υψηλής ποιότητας, αντοχής, υψηλών προδιαγραφών και προσιτών τιμών. Αλλά το να αποκτηθεί αυτή η φήμη, ήταν αποτέλεσμα μακρόχρονης και έντονης προσπάθειας εκ μέρους πολλών στελεχών της εταιρείας. Αυτή η προσπάθεια κατέληξε στην κατασκευή του πιο σύγχρονου ευρωπαϊκού εργοστασίου για την παραγωγή θερμαντικών σωμάτων και την απονομή ενός πιστοποιητικού το οποίο επικυρώνει την εναρμόνιση του συστήματος παραγωγής με τα διεθνή πρότυπα της απαιτητικής νόρμας ISO 9001.

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων KORADO αποδεικνύεται επιπλέον από την απόκτηση των εθνικών πιστοποιητικών RAL, BSI, για τις πλέον απαιτητικές
ευρωπαϊκές αγορές. Σήματα ποιότητας για άλλες σημαντικές αγορές, όπως το Ρωσικό σήμα GOST, είναι επίσης διαθέσιμα. Αυτά τα σήματα ποιότητας δηλώνουν ότι ακολουθούνται πιστά οι υψηλές απαιτήσεις στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, στην κατασκευή και στην παραγωγή των θερμαντικών σωμάτων KORADO της σειράς RADIK και KORALUX καθώς επίσης και στην συχνή δοκιμή τους.

Δήλωση συμμόρφωσης και ταυτοποίηση των θερμαντικών σωμάτων με το σήμα CE

Την 1η Σεπτέμβρη 2011 η εταιρεία KORADO εξέδωσε δήλωση συμμόρφωσης με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα για τα θερμαντικά σώματα RADIK, KORALUX και
KORATHERM και δηλώνει παράλληλα με το σήμα CE το οποίο τοποθετείται σε όλα τα προϊόντα και τεχνικά έγγραφα, ότι:

Η ποιότητα των προϊόντων πληροί τα κριτήρια σύμφωνα με την οδηγία του Ευρωπαϊκού συμβουλίου 89/106/EC για τα οικοδομικά προϊόντα και τις προϋποθέσεις των εναρμονισμένων μηχανολογικών κανόνων
Το προϊόν είναι ασφαλές υπό συνήθη ή έντονη χρήση
Ο κατασκευαστής έκανε όλες τις ενέργειες ώστε να εγγυηθεί την συμμόρφωση όλων των προϊόντων με τις τεχνικές προδιαγραφές και με τις βασικές προϋποθέσεις της κοινοτικής οδηγίας.

Οικολογική παραγωγή

Η μεγάλη έμφαση που δίνεται στο περιβάλλον ακόμα και στην φάση του σχεδιασμού για το νέο εργοστάσιο παραγωγής κάνει την KORADO μια από τις πλέον φιλική προς το περιβάλλον παραγωγό εταιρεία στον τομές της μηχανολογίας, όχι μόνο στην Τσεχία αλλά και στην ευρύτερη Ευρωπαϊκή επικράτεια. Αυτό αποδεικνύεται, για παράδειγμα, από την μη ενεργοβόρα διαδικασία παραγωγής ή το διεξοδικά σχεδιασμένο σύστημα διαχείρισης αποβλήτων, τη διαχείριση των χημικών και την αποφυγή σοβαρών ατυχημάτων. Προσοχή έχει ήδη δοθεί και θα δοθεί περισσότερη σε μια λεπτομερή εξέταση του απόβλητου ύδατος. Το γεγονός ότι η KORADO συνεργάζεται με τη φημισμένη εταιρεία Marius Pedersen, η οποία από το έτος 2000 έχει διεξάγει λεπτομερείς ελέγχους στην περιφέρεια δράσης του εργοστασίου είναι ένα παράδειγμα το οποίο δείχνει ότι η KORADO χειρίζεται το θέμα της προφύλαξης του περιβάλλοντος με τον πλέον υπεύθυνο τρόπο.

Έρευνα και Ανάπτυξη
Το να παραμένεις στην κορυφή όσον αφορά την ποιότητα παραγωγής και τις τεχνικές προδιαγραφές των προϊόντων απαιτεί συνεχή τεχνική και σχεδιαστική
εξέλιξη παράλληλα με σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής. Για αυτό τον λόγο η KORADO επιστρατεύει κορυφαίους Τσέχους και ξένους ειδικούς, οι οποίοι δίνουν τη δυνατότητα στην εταιρεία να επεκτείνει την γκάμα προϊόντων της, να τελειοποιήσει τα υπάρχοντα προϊόντα και να βελτιώσει άλλες τεχνικές και αισθητικές τους ιδιότητες. Με βάση το αντικείμενο δραστηριότητας της, η KORADO επίσης συνεργάζεται με ξένους επαγγελματίες και επαγγελματικές ενώσεις. Η τακτική επαφή με ειδικούς και μη επαγγελματίες πελάτες δίνει στην εταιρεία επαρκή εποικοδομητικό σχολιασμό και την αναγκαία εμπειρία από ειδικούς, τα οποία η KORADO τα μετουσιώνει σε περαιτέρω τεχνική εξέλιξη στην παραγωγή. Η εταιρεία επιχειρεί να αφουγκραστεί τα κριτήρια των πελατών της και να γίνει όσο το δυνατό πιο εξυπηρετική απέναντί τους. Το πεδίο δραστηριότητάς της που περιλαμβάνει περισσότερα από 10.000 διαφορετικά είδη είναι απόδειξη για αυτό.
Η KORADO και οι πελάτες
Η υψηλή ποιότητα και η το μακρόχρονο επίπεδο εγγύησης, είναι απλά δύο από τις βασικές συνθήκες για εμπορική επιτυχία. Αλλά χρειάζονται πολλά περισσότερα από αυτά για να για να αποκτήσεις μια κυρίαρχη θέση στην εγχώρια αγορά ή να σταθείς απέναντι στον ανταγωνισμό απέναντι στους Δυτικό Ευρωπαίους
κατασκευαστές. Ένα από τα ατού της KORADO, στο οποίο έχει βασιστεί από την αρχή της παρουσίας της είναι οι τέλειες υπηρεσίες που προσφέρει και η φροντίδα απέναντι στον πελάτη.
Εκπαιδευτικό Κέντρο
Στο νέο εργοστάσιο της KORADO στην Ceska Trebova, στα τέλη της δεκαετίας του ’90, χτίστηκε ένα εκπαιδευτικό κέντρο το οποίο επισκέπτονται κάθε χρόνο εκατοντάδες υδραυλικοί, εγκαταστάτες, σχεδιαστές, φοιτητές, δάσκαλοι ή εμπορικοί συνεργάτες και κατασκευαστές. Η KORADO προετοιμάζει ημερήσια σεμινάρια μαζί με επισκέψεις στον εργοστασιακό χώρο για διάφορα γκρουπ. Επιπλέον με το σύνηθες πρόγραμμα σεμιναρίων, μαζί με σημαντικούς εταίρους στο χώρο της θέρμανσης, η KORADO διοργανώνει επίσης και διάφορα τοπικά σεμινάρια και εκπαιδευτικά συνέδρια για το εξειδικευμένο κοινό.

Βλέπετε 1–20 από 236 αποτελέσματα

Call Now Button